fredag 27 mars 2009

Jag är trött på





och mår illa av allt jävla producerande som aldrig tar slut.
All jävla design som ska spys fram på löpande band av var och envar nyförtiden oavsett om man är konstnär, icke konstnär, designer eller icke designer.
Är trött på allt jävla kreativt skapande som är på tapeten. Alla jävla människor nuförtiden ska vara så jävla kreativa, dom ska sticka lyckstolps strumpor, och grytvantar, göra egna skapelser hemma och sälja på nätet fast det ser ut som skit och kostar multum att tillverka.
Ikeas non-stop tillerkning av rent ut av billigt skräp, bara för att det ska matchas med senaste årstiden, årstrenden och vinst budgeten. Och inte konstigt skiten ser fin ut på bild, med tillgång till såna enormt exklusiva våningar och ytor och fönster i medelhavsregionen som ikea har kan man ju få vad som helst att se "läckert" och lyxigt ut! 
Jag fattar helt ärligt inte hur man har mage, ork och energi o blåsa folk på engångsmuggar i vårens färg, som ska matchas med plastprylar i samma färg, för dyra pengar, när det ändå ska läggas i papperskorgen samt bytas ut säsongen efter. Liksom? Hur "läckert" måste vi ha det samt, hur läckert är det egentligen? Och bara tanken på att de trycker kataloger med engångsmuggar på ett  billigt skräp ute bord som dom ställer i en lyxvilla i venedig med ljusinsläpp som skulle få självaste einstein att bli rädd för sin egen relativitetsteori är ju för fan absurt.
För o inte tala om alla krafsiga skit smycken  för total absurda pengar. Och alla kemikalier i alla nya kläder som formligen skits ut varje dag.
Och det värsta av allt. 

Alla jävlar nuförtiden är ju inredningsdesigners, oavsett om dom har adekvat utbildning eller fått skräpköket från ikea betalt av mamma o pappa och sen hävdar att man gjort det själv fast man egentligen jobbar 24 timmar om dygnet på nån frisörsalong.

Nej. Jag vill spy. Och jag vill fan inte nåt mer skräp hemma i min salong. Däremot vill jag har en gammal rejäl villa i venedig. 
Utan prylar från ikea.

Word.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar